linktree Atrinik.org - Multiplayer Online Role Playing Game  >  Community  >  General Chat
linktree Topic: Fraps doesn't record Atrinik
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fraps doesn't record Atrinik  (Read 3326 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Bookmarked by 0 members.
Offline Ghost

Do not read this or you will go bli
Posts: 162
Gender: Male
« on: May 01, 2011, 06:39:13 am »

Hey guys, a while ago I wanted to record myself playing Atrinik. But I couldn't because Fraps for some reason didn't pick up Atrinik as a game.

In case you didnt know Fraps ONLY records games.
 Logged

Collector of Chilis and Gems/Pearls/Nuggets of all size and type
Online Cleo
Developer
Alex Tokar

Posts: 580
Gender: Male
« Reply #1 on: May 01, 2011, 10:45:29 am »

"Fraps is a universal Windows application that can be used with games using DirectX or OpenGL graphic technology."

Atrinik doesn't use either so Fraps will never work with it. Try some other window output capturing software.
 Logged
Offline Floozy

Posts: 226
Gender: Female
« Reply #2 on: May 01, 2011, 10:55:59 am »

Among the free ones for Windows I prefer CamStudio when you want to produce .avi or .swf movies - you simply mark the box on the screen to record and whatever appears there is captured (optionally with or without the mouse pointer),.
 Logged
Offline NiteStar

Posts: 466
Gender: Male
« Reply #3 on: May 09, 2011, 12:25:57 pm »

Ghost, you're making a vid for the FB page, coolies! Just U/L it when you're done ... ;)
 Logged
Offline Ghost

Do not read this or you will go bli
Posts: 162
Gender: Male
« Reply #4 on: May 11, 2011, 12:27:42 pm »

I am? Oh! I am.. >.>
 Logged

Collector of Chilis and Gems/Pearls/Nuggets of all size and type
Offline NiteStar

Posts: 466
Gender: Male
« Reply #5 on: May 11, 2011, 01:22:01 pm »

Hey you still wanna sell me your RoAM? It would go quite nicely with my RoHM ...
 Logged
Offline Mamoru
Developer
Edwin Miltenburg

Posts: 625
Gender: Male
« Reply #6 on: May 11, 2011, 03:32:14 pm »


Hey you still wanna sell me your RoAM? It would go quite nicely with my RoHM ...

I reaaally don't see how that is related to the topic :o

CamStudio is nice though, good suggestion by Floozy :)
~Kiana~
 Logged
Offline Ghost

Do not read this or you will go bli
Posts: 162
Gender: Male
« Reply #7 on: May 11, 2011, 06:18:12 pm »

BandiCam is ok, ive tried CamStudio.. nah
 Logged

Collector of Chilis and Gems/Pearls/Nuggets of all size and type
Offline Mamoru
Developer
Edwin Miltenburg

Posts: 625
Gender: Male
« Reply #8 on: May 11, 2011, 06:29:15 pm »

BandiCam isn't a free application (though it was free on www.giveawayoftheday.com yesterday). I didn't suggest it here because it eats the CPU.
~Kiana~
 Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to: